Win 1 van de 4 vrijkaartjes voor Experts Live

Win een vrijkaartje ter waarde van € 35,00 voor Experts Live!

Experts Live 2014 biedt een zeer gevarieerd programma met meer dan 40 technisch sessies gedurende de hele dag! Om ervoor te zorgen dat alle bezoekers profiteren van inhoudelijk interessante sessies is het programma onderverdeeld in 7 parallelle tracks met 7 verschillende thema’s; Windows, System Center, Hyper-V, Azure, PowerShell, SQL server en Office365. Inschrijven per sessie is niet nodig, bezoekers kunnen zelf beslissen welke sessie wanneer te volgen – met uitzondering van de keynote.

Experts Live vindt plaats op 18 november te Ede.

Vul hieronder je naam en email adres in. Uit de inzendingen verloot ik 4 kaartjes.

De uitslag wordt bekend gemaakt op 1 november .

Naam

e-mail adres

Bedrijfsnaam

Functie

 

 

 

 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Current ye@r *